Arend Jan Kamp nodigt je uit

Arend-Jan Kamp

Arend Jan Kamp

Columnist

IEX

Officieel is hij content manager van IEX, maar u kent Arend Jan vast beter als vaste beurscommentator van IEX. Van het lezen en interpreteren van de brede markt tot het uitpluizen van dat ene aandeel: Arend Jan bemoeit zich overal mee. Hij heeft een natuurlijke neiging tot voorzichtig zijn als het hard omhoog gaat en niet te hard huilen als de boel flink in elkaar kukelt.

Arend Jan werkt al sinds 2001 voor IEX en zijn morning calls en zondagse (véél te lange) vooruitblik zijn begrippen op de beurs. Hij is een autodidact, maar een betere leermeester op de beurs dan beleggen of handelen met eigen geld is er niet, toch ? Door optieschade en turboschande wijs geworden, belegt Arend Jan nu alleen nog maar in trackers voor zijn pensioen. Klinkt bekend, hé?

Ja, want Arend Jan is echt belegger – geduld is een schone zaak op de beurs - en geen handelaar. Vadertje Tijd zorg pas echt voor rendement, is zijn motto. Arend Jan is een van de weinigen beurscommentatoren die allergisch is voor doempredikers en principieel geen koersen voorspelt. “Vraagt u de waarzegster op de kermis maar,” is zijn vaste commentaar

Bestel je ticket

Andere sprekers