Amsterdam Rai

locatie

Amsterdam RAI

De IEX Beleggersdag wordt georganiseerd in het sfeervolle RAI Theater, één van de grootste theaterzalen van Amsterdam. Het theater combineert comfort en stijl met de nieuwste audiovisuele technologie. Het theater telt 1750 zitplaatsen en is gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto.

OV Amsterdam

vervoer

Parkeren

Je kunt parkeren in de parkeergarages van de RAI. Parkeerkaarten zijn tegen gereduceerd tarief (€ 12,50 ipv € 17,50) aan te schaffen bij de ontvangst van de IEX Beleggersdag.

Openbaar vervoer

De RAI is ook goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Per Trein
De RAI heeft een ‘eigen’ station, Amsterdam RAI. Dit station ligt op een steenworp afstand van ons complex en is vanuit het hele land uitstekend bereikbaar per trein. Volg de borden RAI Amsterdam als je het station uitkomt. Voor meer informatie raadpleeg de NS Reisplanner.

Per tram, metro en bus
Tram 4 rijdt tussen de RAI (halte Europaplein), het centrum van Amsterdam en Amsterdam Centraal. Vanaf station Amstel kun je ons bereiken met metro 51 en bus 62 of 65. Metro 51 heeft tevens verbinding met Amsterdam Centraal. Metro 50 onderhoudt een regelmatige dienst tussen Amsterdam Sloterdijk en Gein en stopt bij station RAI.